Tja, når vi tar i betraktning hans eget utsagn om at han aldri gir bort bøker til andre:

Jeg kjøper aldri bøker til andre. Bøker og kjæledyr skal ikke gies bort uten å ha tenkt seg godt om. Holder meg til gavekort.

så har han nok hatt seg selv i tankene hele veien under opplistingen av gavetips (for sitatet over kan jo ikke leses annerledes enn at han ikke finner det umaken verd å tenke seg godt om når det gjelder bokgaver til andre). Så gavetipsene han kommer med, er nok myntet på henholdsvis barnet i ham, ungdommen i ham, mannen i ham og kvinnen i ham. Vi får gi ham anerkjennelse for at han tydeligvis ikke er redd for å kjenne på sin feminine side - at kvinnen i ham ønsker seg Donald til jul forekommer meg ærlig talt mer oppriktig enn når mannen (?) i ham til stadighet slår inn åpne dører med Dostojevskij og andre døde mannfolk fra den litterære kanon. Donald Duck og eggmysteriet er for øvrig uforglemmelig - ikke minst de innfødtes stormende jubel over atter å få forskarar til middag!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt forsøk på humor fra deg:) Dessverre virker det ikke som at særlig mange her inne er i stand til å se overdrivelser og ironi uten å ta det helt bokstavelig, Er nesten så jeg tror at dette nettstedet huser mange med sosial angst... Mitt råd til deg og de andre som merkelig nok lar seg irritere over meg er å skaffe dere et rikere liv. Legg fra dere boka og våg å leve et liv ute blant oss andre:) Dere ser vel selv hvor patetisk det er å bli sur på noen dere aldri har møtt, og ikke minst bruke så mye av livet sitt på å klage sin nød?

Men det er vel derfor slike nettsteder som dette er populære blant de sære.
Jeg ser at du er en sosial taper som bruker nettet for å leve ut et sosialt liv, og det er selvfølgelig trist. Og litt patetisk. Uansett... Ønsker deg og dine(?) god jul og lykke til videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Egil StangelandElin FjellheimHarald KLilleviG LTatiana WesserlingConnieTheaToveRisRosOgKlagingPiippokattaKristine LouiseINA TORNESHanne Kvernmo RyeMona AarebrotLailaCathrine PedersenGro Anita MyrvangTine SundalBjørg L.Morten MüllerHannebeaverkriekTor-Arne JensenMarit MogstadJoakimAlice NordliKirsten LundEli HagelundRandiABibliotekariEvaIngunn SAnitaHilde VrangsagenKarin BergAud Merete RambølReadninggirl30Hilde H HelsethHilde Merete Gjessing