Har så lyst til å foreslå En passende ung mann - Vikram Seth til verdenslitteraturen. Den har jeg hatt lyst til å lese lenge:-) eller er det litt tidlig å komme med forslag? Sliter litt på å holde oversikten i trådene jeg nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tja, det er ikke så enkelt å strukturere disse trådene.

Når det gjelder denne lesesirkelen, har jeg foreløpig laget to tråder. Denne hovedtråden + en som skulle brukes for valg av BOK 1.

Det er igrunnen litt tidlig å komme med forslag, men det er greit å tenke høyt.

Tror det blir enda mer uoversiktlig dersom vi skal begynne å velge bok / bøker for de neste felleslesningene. Ser for meg at det må lages en ny tråd for hver avstemming, ellers blir det temmelig umulig å finne fram.

De to trådene jeg har laget til denne sirkelen er allerede temmelig uoversiktlige, men brukbare.

PS.
Som du ser har jeg satt BOK 1 i parentes. Det er fordi den boken vi skal lese først (tilfeldigvis) hører inn under kategorien "Verdenslitteratur - klassisk".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt forslag - jeg har gått de siste dagene og tenkt at bl.a. Vikram Seths "A suitable young man" er en av bøkene jeg ville foreslått til en samlesning av "ikkje-vestleg" litteratur (sitat Olav Taklo, derfor nynorsken). Og jeg sliter som deg med å holde oversikt over hva som skjer rundt omkring i disse lesesirkel-trådene, jeg også. E.m.m. er det lurt å pensjonere gamle tråder før diskusjonene og starte en ny når diskusjonene om neste bok i sirkelen her tar til...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h