Det handler ikke om noe religiøst eller prippent. Men kanskje det handler om generasjoner? Jeg vokste opp med Romantikk, det groveste der var "Hun sank inn i hans armer....". "Etterpå...". Hva hadde skjedd? Det blir så kjedelig å og påtrengende å lese om noens sexliv som de aller fleste mener hører privatlivet til. Det spiller ingen rolle vilken forfatter som skriver om sex, det er sjelden den litterære kvaliteten blir bedre.Jeg skal formidle litteratur til lånere og må lese et stort antall bøker uansett innhold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror i hvertfall ikke det handler om noe generasjonsskifte. De råeste sex skildringene jeg har lest er fra bøker skrevet på 70 - tallet og tidligere! Min mor og mine tanter er også vokst opp med Romantikk og den type fremstilling av sex, men de legger vitterlig ikke to fingre i mellom å kalle en pi for en pi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...rart hvor kjedelig det er å lese eller se på(pornofilmer), når det er så mye kjekkere når vi gjør det selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

lesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten Lund