Hehe jaa.. Kjenner til den :) prøver å venne meg til å være student igjen :p ikke lett.. Har lyst til å kjøpe alt xD
Men mitt lokale bibliotek er overraskende gode på ungdomsbøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, ikke sant! Har ikke gått vanlig skole på tre år, så det er tungt å gå tilbake til :') Og så har jeg en sånn trang til å eie alle bøkene jeg liker ... x) Det er kanskje på samme måte for deg? Sånn er det vel å være bibliofil, kanskje, haha!
Men du sier noe der, kanskje jeg skal besøke biblioteket i bygda, jeg også :) Jeg var fryktelig glad i det mens jeg gikk på grunnskolen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

haha nettopp sånn jeg har det :P
Sjølv jobba i 3 år, og begynnte studere i sommers.. Så ja huff.. kjenner den..
Og har pt. bare 7-8 bokreoler i stua :P Så kan visst godt si at jeg helst vi eie de alle xD

Du burde sjekke ut forskjellig bibliotek og finne ut av hvilke som passer deg :)
Nå finns det jo en lånekort som funker i hele landet så vit eg he skjønt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hahah, ja! For min del var det ett år folkehøgskole, etterfulgt av to år med jobbing, men jeg kan ikke akkurat påstå at fhs var særlig lik vanlig skolegang ... Litt andre fokus der, og det henger godt i, merker jeg :}

Hehe, skjønner deg veldig godt, det er liksom en egen lykke bare i det å se bøkene stilt opp på hylla :) Dessverre har jeg for liten plass hjemme, så det meste av bøker er stuet bort nedi kjelleren eller på loftet :') Litt kjedelig når man vil lese ting om igjen, men satser på å få råd til et hus med plass til et eget lite bibliotek en vakker dag. Det er jo lov å drømme?
Men skal så absolutt besøke et ordentlig bibliotek i mellomtiden :) Håper bare jeg klarer å holde meg i skinnet og levere tilbake ting i tide, har en tendens til å være bittelitt glemsk ... x) Men fornying på nett gjør vel sånt litt enklere, heldigvis :)

Åh, det ville vært flott hvis jeg kan holde meg til Trondheimskortet mitt - så kan jeg kanskje endelig droppe det gamle med kråketær fra jeg var 5 år? (Prøvde å gjøre det mindre synlig da jeg ble litt eldre, og ga signaturen en flerfarget bakgrunn ... For DA ble det jo i hvert fall ikke lagt merke til!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og å gå på biblioteket bli nesten som bok shopping, når man er fattig.. Du kan plukke med deg alle de bøkene du har lyst på :P Og får brukt litt av den bokshoppings følelsen man har :D kjempe smart.. Bare huske å levere / fornye ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein