Tenk alt det folk kunne henge seg opp i, men det var den gang, eller? Synes mange henger seg opp i trivielle ting i dag også. I humoristiske ordelag skriver du...var det da en måte å prøve å få fart på en diskusjon?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Slik eg hugsar det oppfatta eg det ikkje som ein invitasjon til diskusjon, men ei lett humoristisk framstilling av ein morosam observasjon, og iblanda ein viss kritikk av at bikiniskiljet øydela for den historiske autensiteten i den aktuelle scena.

Det som slo meg som hysterisk morosamt er korleis dette innlegget, som i utgangspunktet er ei avsporing i forhold til handlinga i serien, leia til ein kaskade av nye avsporingar i ulike retningar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T