Lyst å lese …
Ei bok som lar fantasien spire etter den er ferdig?
Ei spennende og levende bok?
Ei lettlest bok?

Før klokka fire av Solfrid Sivertsen er ei spennende og levende bok. Handlinga i boka utløper seg på kort tid, med noen tilbakeblikk. Vi følger Fred og bestemorens tanker i noen få timer før barnevernet kommer for å avgjøre framtiden til Fred. Boka er lettlest og man blir ivrig etter å lese mer. Boka avsuttes kanskje litt for fort. Men Og personlig irriterte jeg meg over slutten, selv om mange liker slutter som dette og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Artig tittel på boken! Fikk meg til å tenke på en venninne som stod i butikk, så kom en kvinne inn og sa; "jeg skulle hatt en etter åtte." Min venninne svarte at det hadde de ikke. Kvinnen sa; "jeg vet at dere har det, men det står på engelsk altså."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

haha, artig liten historie :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Odd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokatta