Ikkje for å vere vrang (eller kanskje nettopp derfor?), men mesteparten av handlinga i Inferno er lagt til Firenze, ikkje til Venezia. Bolken som gjeng føre seg i Venezia er frå side 349 til side 427, altså omlag 1/7 av boka.

Men eg synest, som deg, at det er artig å finne att skildringar av same byar i ulike bøker. Eg hadde ei liknande oppleving med Inferno vs. Botticellis hemmelighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Beklager den lille glippen. Du har nok rett. Jeg reagerte bare på at det var så mye likheter. Skal notere meg den boken Botticellis hemmelighet. Du er ikke vrang. Vi for kalle det konstruktiv kritikk, å det trengs ofter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld