Ser her at det er mange delte meninger om Dan Brown`s "Inferno", men jeg må si at jeg likte den godt. Syns Brown har gjort et godt comeback med denne boka, etter den skuffende "Tapte symboler" som kom for noen år siden. Boka er skrevet i kjent Dan Brown stil, og den er spennende samtidig som den tar opp et veldig viktig og høyst relevant tema. Liker også godt forfatterens detaljerte beskrivelser av kunstverk og kjente bygninger, og kjenner at jeg har god lyst på en Italia tur etter denne leser opplevelsen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Boken var bra den. Men jeg gikk rett fra Øystein Wiik's "Casanovasyndromet" til Dan Brown's "Inferno" Så jeg syntes det var konstigt (Bergensutrykk for merkelig/artig) at begge forfatterne hadde lagt handlingen stort sett til samme by Venezia og at begge skulle skildre byen så nøye. Nesten som en reklame fra en turoperatør :-) Men likte begge bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikkje for å vere vrang (eller kanskje nettopp derfor?), men mesteparten av handlinga i Inferno er lagt til Firenze, ikkje til Venezia. Bolken som gjeng føre seg i Venezia er frå side 349 til side 427, altså omlag 1/7 av boka.

Men eg synest, som deg, at det er artig å finne att skildringar av same byar i ulike bøker. Eg hadde ei liknande oppleving med Inferno vs. Botticellis hemmelighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Beklager den lille glippen. Du har nok rett. Jeg reagerte bare på at det var så mye likheter. Skal notere meg den boken Botticellis hemmelighet. Du er ikke vrang. Vi for kalle det konstruktiv kritikk, å det trengs ofter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG