Denne boken endte jeg opp med å avbryte. Det er det ikke så ofte jeg gjør. Men må si jeg ble litt skuffet over John Irving. Jeg har lest flere av hans andre bøker med stor fornøyelse, og hadde gledet meg til å lese denne. Tematikken hørtes også så spennende ut. Men den ble rett og slett for anmasende og rotete, med dårlig flyt. Mulig jeg er litt vel kritisk her, men jeg kom rett fra en annen bok som grep meg så veldig, så mulig jeg prøver meg på den igjen senere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg avbrøt hans forrige bok, siste natt i twisted river og det er bare svært sjelden jeg ikke leser ut en bok jeg begynner på. Var veldig skuffet , den fenget ikke på noen måte og jeg har likt alt han har skrevet før den. Jeg var derfor ganske skeptisk når jeg startet på I en og samme person. Og ble heldigvis positivt overrasket. Likte boka, god flyt i tekst og innhold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christinbandini