En overraskende god krim, jeg vil her driste meg til å påstå at Jo Nesbø har møtt sin store utfordrer.

Handlingen i seg selv er ganske oppsiktsvekkende, da historien starter med at det blir funnet en 6 år gammel jente vasket, pyntet og med skolesekken på hengende fra ett tre i skogen. Det er starten på en intens jakt, og til tider foregår den uten ledetråder eller spor i det hele tatt.

Denne boken var så spennende at jeg måtte ha den med meg overalt; på jobb, skolen, venterom osv. Hvert ledige minutt ble brukt til å lese! Bjørk er en veldig god karakterutvikler, personene i boken fremstår som veldig levende og lette å assosiere seg med. En del av de typiske stereotypene om politifolk er selvsagt med, men det fungerer veldig bra!

For meg står denne boken og vipper mellom karakteren 5 og 6, men jeg endte på en 5'er - bare for å spare 6'eren til de skikkelig sjeldne godbitene :)

Er du glad i krimsjangeren kan jeg virkelig anbefale denne!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTor-Arne JensenKirsten LundVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleHelge-Mikal HartvedtKaramasov11Lars MæhlumsomniferumMarit HåverstadAvaReidun SvensliBjørg Marit TinholtLisa Chatur VestbyNora FjelliAnette SAnne Berit GrønbechConnieHeidiReidun Anette AugustinHeidiBjørn SturødAre SkårDolly Duck