Jeg er ikke blant de som ble slått i bakken av Patrick Rothfuss sin bok The Name of The Wind, eller Vindens Navn, som den heter på norsk. Jeg ga den en firer på terningen, og måtte jo bestille bok nummer to i triologien fordi jeg er nysgjerrig på hva som skjer videre og hvordan det går med karakterene. Selv om jeg ikke er blodfan, ser flertallet ut til å like TNoTW, og det er jo en god sjanse for at den er perfekt for den du tenker på å gi en bokgave til. Dette er derfor mer et tips enn en anbefaling. Antagelig er dette den boken av de jeg anbefaler som passer best til til den du skal gi den til.

En bok jeg nylig har lest og som jeg nå elsker så høyt at den står ved siden av Harry Potter-serien i bokhylla (og som favoritt her på bokelskere) er The Land of Stories - The Wishing Spell av Chris Colfer. Jeg vet ikke om den finnes på norsk, men hvis du synes det er greit å lese engelsk, får den en varm anbefaling av meg. Jeg ble sugd inn i historien, og ble trist når det hele var over. Heldigvis oppdaget jeg at også denne boka har fått en oppfølger, og den er på vei til meg i posten as we speak. Jeg tror kanskje dette er en elsk-eller-hat bok, men for min del var den helt perfekt. Vet ikke hvorvidt den passer til voksne damer, men det kommer nok helt an på damen. Hadde jeg vært tyve år eldre, så kan det godt tenkes at jeg hadde satt like mye pris på denne skatten av en bok som det jeg gjør nå. Men når sant skal sies, så er det nok mer en barnebok enn en bok for voksne folk.

En siste bok som jeg liker godt er Howl's Moving Castle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Forresten.. Jeg har ikke lest den selv ennå, men kanskje Daughter of the Forest er et bedre valg hvis boken er for en voksen dame. The Land of Stories og Howl's Moving Castle slår nok kanskje ikke såå godt an der som de gjorde for meg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen