Eg innrømmer glatt at dette også var agendaen min med å starte denne diskusjonstråden under sida for boka; å få dei bokelskarane som eventuelt ikkje alt har gjort det til å tenke over dei moralske aspekta ved å kjøpe denne boka.

Eg har, som deg og Marit (bokelskaren, ikkje forfattaren), ei dårleg kjensle i forhold til at ein tilsynelatande sårbar person blir utnytta.

Så må ein sjølvsagt ta høgde for at det kan dukke opp vesentlege nye opplysningar i debatten som no gjeng, og som peikar i retning av at forfattaren og forlaget har gjort rett. Men hittil har eg ikkje fanga opp noko som tyder på det.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Der tar du opp noe jeg synes er viktig, å tenke gjennom det. Om de ender opp med å kjøpe boken eller ikke bryr jeg meg ikke med, men jeg synes det er viktig å ta et aktivt valg.
Bra at du tar det opp, jeg kommer hvertfall til å følge med på både debatten og denne tråden. Kanskje kommer det noen som har lest den etterhvert og.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MJaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamie