Jeg er også bittelitt rebel i år. De andre årene har jeg fulgt reglene, men i år skal jeg skrive en bok jeg har planlagt i flere år, så jeg har allerede noen scener (halv)ferdig skrevet. Men jeg skal prøve å skrive 50k utenom de scenene uanset, så vi får se hvordan det blir.

Hjelpes, bare noen timer igjen nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg jobber med to bøker. Den ene holder jeg på å skrive, og den andre gjør jeg forarbeidet på. Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne jobbe med bok nr. 2 under NaNoWriMo, men det går jo ikke siden jeg er så godt i gang med den første boka. Tviler for at jeg kommer til å skrive i nærheten av 50k, men blir mer enn fornøyd hvis jeg får til 10 000 ord. Rebels unite!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Terje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtRune U. FurbergLillevi