Er det noen som har tenkt til å være med på NaNoWriMo i år? (NaNoWriMo står for National Novel Writing Month og går ut på å skrive en novelle på 50 000 ord i løpet av november)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 25 svar.

Nå som det er 10 minutter igjen kan jeg vel spørre hvordan det gikk med skrivinga? Jeg for min del ble ferdig en uke før tida, så denne uka har jeg bare skrevet eksamen, usj.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Greide cirka 40 tusen ord, til det bare stoppa... Men jeg fornøyd med egen innsats :) Går kanskje bedre neste år!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan går det med skrivingen, folkens? :)

Jeg ligger nå ca. en og en halv dag foran skjema. Hadde utrolig lite lyst til å skrive i dag, men har fått til 2100 ord likevel. Kanskje skriver jeg noen hundre ord til senere, men nå må jeg ha en pause (etter to timer med flittig jobbing.) puh

Legg meg gjerne til som Writing Buddy. Nicket mitt er det samme som her på bokelskere.

Hilsen Lisa, 9106 ord.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rigger meg til foran pc'en med smågodt og kamillete. Nå skal det skrives!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har alt skrevet 35 000 ord, men jeg tenkte å være med på NaNoWriMo som rebell for å få fart i skrivingen. Jeg begynte å skrive boken min tidlig i år. Er ikke nødvendigvis typen som skriver hver dag. Jeg er vel mer den som skriver en eller to dager i uka. Men kanskje NaNoWriMo kan motivere meg litt ekstra? Tenkte jeg skulle prøve å være med, og i år blir mitt første år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også bittelitt rebel i år. De andre årene har jeg fulgt reglene, men i år skal jeg skrive en bok jeg har planlagt i flere år, så jeg har allerede noen scener (halv)ferdig skrevet. Men jeg skal prøve å skrive 50k utenom de scenene uanset, så vi får se hvordan det blir.

Hjelpes, bare noen timer igjen nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg jobber med to bøker. Den ene holder jeg på å skrive, og den andre gjør jeg forarbeidet på. Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne jobbe med bok nr. 2 under NaNoWriMo, men det går jo ikke siden jeg er så godt i gang med den første boka. Tviler for at jeg kommer til å skrive i nærheten av 50k, men blir mer enn fornøyd hvis jeg får til 10 000 ord. Rebels unite!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dere som skal være med, har dere plottet klart? Noen som har lyst til å dele? Er alltid gøy å lese hva andre skal skrive :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal være med i år :) Må si at jeg faktisk gleder meg også. Har en roman i hodet som klør etter å komme ut, og dette er nok sparket jeg trenger. Har begynt litt på den, men i november skal det virkelig skrives. Hjelper at jeg er delvis arbeidsledig så jeg har mye tid å slå i hjel :)

Var med en gang før, men da klarte jeg bare 10 000 ord før det sa stopp. Denne gang skal jeg ha litt mer struktur og selvdisiplin, har satt meg at jeg SKAL klare målet på 50 000 ord :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg føler at alle overalt greier dette. Jeg har selv prøvd flere ganger uten å lykkes. Jeg holder i maks en uke, akkurat som med alle andre prosjekter jeg tar for meg. Og det er selv om jeg vet at poenget ikke er å skrive bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg blir så nysgjerrig! Hva er poenget hvis det ikke er å skrive bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Poenget er å la kreativiteten flyte fritt og å faktisk skrive en roman på 30 dager. På en måned har du et førsteutkast som du kan skrive om til en ordentlig roman om du vil, det er ikke verst! Om du ikke er interessert i å fortsette på den så kan du lene deg tilbake og klappe deg selv på ryggen for 'a job well done'. Det er en stor mestringsfølelse og det er utrolig hva man kan lære om skriveprosessen av å være med på nanowrimo.

De fleste sier at de har lyst til å skrive en roman en dag. "En dag" blir som oftest til "aldri". NaNo gjør at du faktisk får gjort det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Og med NaNoWriMo har jeg altså funnet ut at det ikke finnes noen bok i meg (ennå). Sånn sett er jo noe utrettet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, du kan jo ta en titt på denne her. det er ikke alle som liker NaNoWriMo.
Jeg TANKEN tanken på en NaNoWriMo, men det er helt klart ingenting for meg. Jeg nekter å bruke 30 dager på en bok som krever 100 "bare for å bli ferdig".
På den annen side forsøker jeg også å la være å bruke en uke på en historie som bare krever noen timer...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker på det slik at jeg bruker 30 dager på et førsteutkast. Så kan jeg omså bruke tre år på omskriving og redigering nå som jeg har "skjelettet" ferdig. Men så klart, det er ikke for alle.

Også er det ikke alle som skriver for å bli publisert, så da er det jo bare en fin og morsom øvelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

NaNoWriMo er et flott initiativ.
Jeg ble bare litt oppgitt over alle som (andre steder) har fortalt hvor fantastisk NaNoWriMo er, og hvordan alle bare bør hive seg over denne fantastiske muligheten.
Jeg googlet litt, og selv de som sa "dette er ikke noe for meg" har hatt en tendens til å poste NYE innlegg og si noe i retning av "se bort fra min forrige post, jeg var ung og uerfaren".
Derfor ble jeg litt revet med når "svaret" bare dumpet ned i innboksen min;)

Også er det ikke alle som skriver for å bli publisert,

Hmm... finnes det virkelig andre grunner for å skrive;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for oppklaring og lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende - jeg har ikke hørt om NaNoWriMo før. Men det dreier seg nok om å skrive en roman, ikke en novelle... ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kan kanskje linke til nettstedet for de som ikke vet hva det er. Nanowrimo.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp! Dette blir mitt femte år. Blir hektisk denne gangen med tanke på at jeg har to eksamener i november/tidlig desember, men det skal nok ordne seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette blir mitt første år. Jeg er veldig spent på om jeg kommer til å greie det, men jeg skal prøve mitt beste uansett :) Har du vunnet før eller bare vært med?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så lenge du skriver hele tiden og ikke gir opp så går det bra. Bare tenk at det gjør ikke noe om det ikke blir no' bra, for desember er til for redigering. Jeg har vunnet alle årene :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipsene :) Så gøy at du har vunnet alle årene, det er jo kjempe bra :) Du skrev på norsk ikkesant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ellers så er det bare å prøve å komme litt foran den første uka, for den andre uka er alltid litt vanskelig og mange faller av lasset der. Og nei, jeg er mye mer komfortabel med å skrive på engelsk så det er det det går i for meg :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte jeg skulle bruke første helga veldig godt, slik at jeg kommer litt foran :) Tror nok jeg skriver på norsk selv om Engelsk er gøyere å skrive da..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee