Jeg må innrømme at jeg brukte lang tid på denne boka; leste, la den fra meg og begynte igjen, gang på gang. Personlig syns jeg boken skjemmes av dårlig, naivt språk, men det kan skyldes oversettelsen. Føler språket er typisk "enkle damebøker".
Når det er sagt, så likte jeg godt de historiske elementene. Jeg er generelt veldig interessert i historie og spesielt andre verdenskrig. Jeg var faktisk ikke klar over hvordan Hellas ble rammet av krigen, ei det av historie som skjedde tidlig på 19-tallet. Dette gjorde meg nysgjerrig på å lese mer om Thessaloniki og Lilleasias historie. .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Eivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild S