Jeg ser at det jeg har skrevet i omtalefeltene er vel knapt og skal forsøke å skrive mer jf ønsket fra admin. Men leser man svaret jeg fikk, er det ikke store krav som stilles. Dette er i overensstemmelse med hvordan dette nettstedet er oppbygd. At noen bloggere velger å skriver mer utfyllende uten link til blogginnlegget, er et valg de tar. Jeg tar et annet valg. Å klikke på linken er kun et tilbud.

Det er litt ufint at det insinueres at mine meninger rundt denne konkrete saken viser hvilken moral jeg har: «Det at folk ikke overholder de uskrevne reglene, er fritt opp til enhver, men det er ingen tvil om at det sier noe om den personen.»

På Bokelskere finnes mange ulike type brukere. Fra de som ikke skriver noe og kun kaster terning, til de som bruker nettstedet aktivt for å diskutere mv. Dersom enkeltgrupper med uskrevne regler skal bestemme hva alle andre skal gjøre får vi tilstander som er på Grønland i Oslo der «moralpolitiet» hersker grunnen.

Jeg tenker at det på et nettsted som dette med så vide rammer for bruken må være stor takhøyde for ulikheter. Kardemommeloven bør være en rettesnor: "Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.".

Jeg bruker ikke dette nettstedet kun for å linke til bloggen. Etter at jeg oppdaget Bokelskere er nettstedet blitt førstevalget når jeg leter etter bokomtaler på bøker jeg har lest lite om tidligere, og som jeg vurderer å kjøpe/låne. Nettstedet er brukervennlig til dette formål. Er det en bruker som har linket til sin blogg, klikker jeg meg inn på bloggen. Jeg brukte bl a nettstedet når jeg bestemte hvilke bøker jeg skulle kjøpe da Bokklubben hadde boksalg nå i høst.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har tenkt på det jeg også Tone, at brukerne her inne er veldig forskjellige. Noen skriver ikke noe i det hele tatt- kanskje de aller fleste medlemmene her. Og er det noen som bryr seg så mye med det? Eller med dem som bare triller terninger? Hva hadde nettstedet her vært uten alle de som aldri kvitrer en setning?
ER det da så ille at noen legger inn blogglinker? De bidrar da i alle fall med NOE..som hvem som helst fritt kan se inn i eller ikke..

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ja, og det er også det jeg forsøker å få frem i svarene. Etter min omtale om Nesser sin bok med sitat fra bloggen og link, kommer en omtale med to korte setninger uten link til en blogg. Det er den tiden vedkommende vil bruke på dette. Det må vi andre akseptere. Så enkelt er det. Det jeg reagerte på og som fikk meg til å skriver og kontakte admin, var forslaget til at vi som linker til et blogginnlegg skulle få en småspydig kommentar i svarfeltet. Hadde jeg fått en slik kommentar og ikke vært klar over diskusjonen den hadde sitt grunnlag i, da hadde jeg virkelig begynt å lure. Dette nettstedet antar jeg drives av reklameinntekter. Og jo flere brukere jo bedre. Som du er inne på. Jeg ser selvsagt at jeg kan skrive litt mer i omtalefeltet og har gjort det i den siste omtalen. Men jeg orker ikke bruke allverdens jobb på det. Debatter som enkelte setter i gang kan skremme bruker ute av nettstedet. Hva er det neste tenker jeg. At man ikke skriver godt nok. Retting av skrivefeil. Jeg setter ting på spissen, men jeg vet fra Blogg.no at det utartet seg veldig når enkeltgrupperinger startet å krangle. Jeg var heldigvis ikke involvert og fikk ingen fæle kommentarer. Men det var enkelte som måtte utestenges fordi de skulle bestemme hva enkelte fikk lov til å ytre seg om mv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi har ikke noe politi her inne; men vi har en masse "synsere". Og i et diskusjonsforum må man forvente at folk tar opp spørsmål de er opptatt av, både når det gjelder litteratur og når det gjelder bruk av nettstedet. Jeg synes du har bidratt positivt og forholdt deg konstruktivt til denne diskusjonen, selv om jeg ikke er enig med deg. Bare fortsett å blogge og lenke og bruke Bokelskere slik det passer for deg, - ingen kommer til å svarteliste deg av den grunn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene Andresen