Dette er en fantastisk bok, nesten det perfekte etter min smak. Her er det en sakprosa bok om frø, i et historisk perspektiv, betydningen for oss mennesker og problemer som vi har skapt. Dette er ikke en fagbok for de få, men en bok for alle det går an å bli klok av. Innimellom det rent frøfaglige er det blandet inn stoff fra mytologiens verden, historien, litt språkvitenskap, det hele blandet med en mengde fantastiske bilder. På denne måten blir det en fantastisk rett. Ved siden av et vell med "unyttige" kunnskaper, gir den perspektiver på vår måte å leve på.
Det er bare en negativ ting med boka: Det er satt inn en del "tekstbokser" med interessante tilleggsopplysninger. Disse boksene er trykket i en alt for svak farge slik at de kan være vanskelig å lese. Men det ødelegger ikke helheten ved boka.
Jeg har lagt inn en del sitater fra boka. Problemet var bare å velge, det kunne lett bli ti ganger flere sitater.
Jeg registrerer at jeg er den eneste på Bokelskere som har boka, dette forundrer meg. Min anbefaling er at dere finner boka, låner den eller kjøper den.
For meg er dette en typisk favoritt bok ( innenfor sakprosa) og jeg nøler ikke med å gi den en sekser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Boka er herved reservert på biblioteket! :) Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KVioleta JakobsenAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeLailaMorten MüllerAvaKari ElisabethNinaDagfinn JakobsenTone SandvikWenche VargasDemeterCathrine ØKjell F TislevollTorill RevheimPolarstjernenHanne Kvernmo RyeMonaiReidun SvensliEvaStig TsveinKaren RamsvikKari FredriksenOlaugChristofferGroVannflaskeOle Jacob OddenesJulie StensethMonica CarlsengretemorStine SevilhaugRonnyArne SjønnesenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMagni SkoftebyChristen