Det er imponerende av deg å ha nær sagt overvunnet dysleksien. Jeg har noen venner som sliter med det samme, noe som har gitt de vansker både på skole, arbeidsmarkedet og sosialt.
Virker dessverre som at mange forbinder dysleksi med å være lat eller dum. Noe som selvfølgelig er langt fra sannheten.

Som sagt tidligere leste jeg ikke min første skikkelige bok før jeg var 30, tidligere var jeg nok mere interessert i min indre neandertaler(Styrketrening og jenter). Men etter å ha lest Forbrytelse og straff var det som om men bryter ble slått på i mitt hode, da var det gjort. Dog, interessen for jenter er der fremdeles. Å lese på engelsk har jeg prøvd, men det gir meg egentlig ikke noe ekstra. Vurdere å lære meg russisk og latin etter hvert.

Kos deg videre:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror også det at de som sliter med dysleksi blir sett litt ned på, folk vet ikke bestandig hvordan de skal hjelpe de og jeg ble bare stemplet som sjenert når jeg gikk på skolen. og når vi hadde fått lese oppgaver sånn som på videregående måtte vi alltid lese bøker som var veldig uinspirerende. Og jeg tror det er viktig at man finner seg en bok som man virkelig føler er spennende og noe du selv har lyst til å lese. for meg var det vel egentlig at jeg likte fantasy verdenen veldig godt og leste noen små historier på nettet som senere utviklet seg til små bøker som ble større og større..
Latin er utrolig vanskelig men veldig spennende. jeg har lært meg noe latin..

Lykke til med latinen og russisken =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen