Men holder det da? Blir vanskelig å ha forhold til noen man ikke passer intellektuelt med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det blir jo bare synsing egentlig, for kanskje du går glipp av en "perfekt" match på grunn av krav til den perfekte kjæreste. Møt noen først, så finner du jo ut om dere liker hverandres måte å snakke om ting på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

At jenta liker å lese er selvfølgelig ikke et hovedkrav fra min side, snarere en hyggelig bonus.
At hun er oppegående, glad i dyr, og har ei snerten rumpe er derimot ufravikelige krav.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blæææh! Hvorfor kan ikke jeg for eksempel ha en kjæreste som IKKE liker bøker, så lenge han er snill mot meg, liker jeg for den jeg er og ikke tvinger meg til å IKKE lese, da er han jo en grei fyr, men selvfølgelig hadde det vært best hvis han likte bøker da, men jeg ser ingen grunn til å ikke være sammen med en som ikke er gal etter bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blæææh tilbake. Det er forskjell på å aldri lese bøker og å være gal etter bøker:) Kommunikasjon er det viktigste i et voksent forhold, hva er da et bedre samtaleemne enn bøker? Jeg krever ikke at hun skal lese Shakespear og Dickens, men gjør hun det skal jeg få en gravid. Så det så.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde selv et forhold i nesten 3 år, og han var veldig skoleflink, men leste ikke mange bøker, han lærte alt fra Discovery channel, og han kan mere enn det de fleste vet :)
OG han var VEEEELDIG moden for alderen. Jeg vet du snakker om seriøse forhold, men jeg bare nevner det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada, jeg vet hva du prøver å fortelle meg med ”i et voksent forhold”; jeg er et barn, og forstår ingenting ☺
Shakespeare skrives med en ”e” bak!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye