Takk for svaret. Det var noe oppklarende selv om du ikke svarte på det jeg lurte på ( men hvordan kunne du det da jeg ennå ikke har stilt noen spørsmål). Jeg kommer til å stille spørsmålene, men da med kryss i ruta at jeg røper handlingen.
Jeg har ikke sett filmen, må vel se å få tak i den om ikke så lenge. Jeg jobber fortsatt med boka i tankene, likte veldig godt at forfatteren løftet seg inn i fortellingen og diskuterte utviklingen med leserne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Nei, jeg svarte ikke på spørsmålet, nei...stemmer det :) Jeg husker ikke lenger hvordan boka endte....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er det bare å finne fram boka igjen, om du har den i din egen bokhylle eller på et bibliotek.
Boka jobber i meg, blir ikke ferdig med den ennå. Har også lett etter flere bøker av samme forfatter - har lyst til å lese mere av han.
Jeg trodde boka var en enkel kjærlighetshistorie, rosenrøde kiosklitteratur, men der tok jeg skammelig feil. Jeg ga boka terningkast fem, men lurer på om jeg må oppjustert den til en yndlingsbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest boka. Den var overraskende, ikke forutsigbar i det hele tatt. Slutten var heller ikke som jeg hadde trodd den skulle være. men sånn er jo livet også. Det skjer alltid uventede ting som man ikke er herre over.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest andre bøker av ham. Den eneste jeg vet om er "Samleren", som er en litt ekkel historie om en mann som holder en kvinne fanget....hørtes ikke ut som noe jeg hadde lyst til å lese. Jeg kan anbefale filmen av Den franske løytnantens kvinne, men du burde sikkert vente LENGE før du ser den....et år....sånn at boka er litt glemt først :)

Har boka i hylla....utgitt i paperback da filmen kom, med Meryl på omslaget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samleren er kjempegod slik jeg husker den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig, Karen, The Collector (leste den på eng) er et mesterstykke. En av mine favoritter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig! Og ikke å forglemme The Magus, eller Magikeren som den heter på norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale