Liker du blåmuggost er den absolutt å anbefale. La den gjerne ligge på kjøkkenbenken og temperere seg litt først, selv om jeg aldri har prøvd Skarphedins armhuleoppvarming. Har aldri drukket dyr rødvin til og synes det smaker godt med kjeks til. Deler absolutt ditt ønske om flere bøker med Skarphedin og Drum, selv om jeg tror jeg har lest at neste bok omtrent er ferdig og var mer i retning Chimera.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Min favoritt er og blir Mengele Zoo. Den må leses år om annet, har et par til og. Nygårdshaug er opprinnelig østerdøl, og det vises i humoren i bøkene, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den oppbevares forseglet i keramikkforpakning i kjøleskap, har fått det for meg at den smaker/lukter ammoniakk, riktig? Er vant til pultostlukt. Pleier den å være oppdelt i biter? Jeg bor i en del av landet hvor såkalte delikatesser er fraværende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikte