Bedre enn en ny plate av Beatles. Skarphedin er tilbake og jammen dukker ikke Fredric opp også. Plasseres mellom Alle orkaners mor og Rødsonen. Klassisk Nygårdshaug.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Gjør seg utmerket som lydbok også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleda meg veldig til denne boka, og den innfridde. Har Stiltonost i kjøleskapet, men har aldri smakt. Hvor lenge kan den oppbevares? Noen som har erfaringer? Går det likebra med dyr som billig rødvin ved siden av? Neste gang håper jeg Nygårdshaug lar Frederic Drum legge ut på nye eventyr sammen med onkelen. Det må jo ikke være mord for å få til en god krimbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker du blåmuggost er den absolutt å anbefale. La den gjerne ligge på kjøkkenbenken og temperere seg litt først, selv om jeg aldri har prøvd Skarphedins armhuleoppvarming. Har aldri drukket dyr rødvin til og synes det smaker godt med kjeks til. Deler absolutt ditt ønske om flere bøker med Skarphedin og Drum, selv om jeg tror jeg har lest at neste bok omtrent er ferdig og var mer i retning Chimera.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favoritt er og blir Mengele Zoo. Den må leses år om annet, har et par til og. Nygårdshaug er opprinnelig østerdøl, og det vises i humoren i bøkene, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den oppbevares forseglet i keramikkforpakning i kjøleskap, har fått det for meg at den smaker/lukter ammoniakk, riktig? Er vant til pultostlukt. Pleier den å være oppdelt i biter? Jeg bor i en del av landet hvor såkalte delikatesser er fraværende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akurat ferdig med boken og Nygårdshaug leverer igjenn !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal