Brukte alltid Waterstones i UK, de har sjapper tilsvarende Narvesen ved siden av tog- og busstasjoner. Dra til sidegatene til The Royal Mile og se hva som finnes der. Var i en bruktbokhandel på øversiden av The Walter Scott Monument, men det er ti år siden... Kan ikke garantere hva som finnes fremdeles. Besøk det offentlige biblioteket om du kan, bare for å titte! ;)

Det demret noe her, dra til McNaughtan's Bookshop! Kan ikke huske jeg fikk det med meg de turene jeg har vært til Edinburgh, men her er hjemmesiden til McNaughtan's.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for svar :) Skal notere meg ned alt, og prøve å få sett alt...det er i hvertfall ikke viljen det skal stå på :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlaging