Fant nr 3 på salg i dag, og har bestilt de to første på ark.no nå. Gleder meg til å ta fatt på de!! :) Har stor tro på disse etter å ha lest Paradisoffer :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har akkurat lest denne, og synes ikke det var noe problem at jeg ikke har lest de forrige bøkene i serien. Jeg har vel egentlig kommet fram til at det ikke er nødvendig å lese alle bøker i sånne serie, men de jeg leser, vil jeg ha i rett rekkefølge.
Har neste bok, "Papirgutten" klar som lydbok, og gleder meg til å høre den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er i grunn det samme som jeg har kommet frem til!
Men hvis jeg liker ei bok kjempe godt, og det ikke har kommet ut MANGE bøker før den, begynner jeg gjerne med starten etterpå ;) slik som jeg gjorde med denne serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slett ingen dum løsning det heller!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle