Er disse bøkene lagt opp slik at man bør lese de i rekkefølge, eller kan jeg begynne rett på denne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg tenker at når det gjelder akkurat denne boken så er det ikke så farlig om man ikke har lest de tre første, men at for å å få størst mulig utbytte av bok nr. 3 så bør man lese de to første først :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I og med at vi følger hoverpersonene gjennom alle bøkene, og får presentert mer og mer av privatlivet til dem, så synes jeg det er viktig å lese bøkene i rekkefølge.

Det er jo ikke noe problem å hoppe rett på denne, men jeg føler jeg får større utbytte ved å ha hele forhistorie på plass, og da forstår jeg en del mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner :) Slik er det jo med veldig mange bøker! Vant denne, men har ikke lyst å kjøpe alle bøkene som kom ut før denne før jeg engang vet om det er noe jeg vil like ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruk biblioteket! Jeg leser nesten bare bøker fra biblioteket, og da har jeg ihvertfall ikke dårlig samvittighet på at jeg har kastet bort penger på en bok jeg ikke liker.

Jeg tror du kommer til å like disse bøkene. Jeg synes alle de tre første har vært like gode, og er nå på side femti i Paradisoffer. Foreløbig har det vært mye tilbakeblikk på hovedpersonenes historier, så jeg synes at jeg allerede har hatt stort utbytte av å "kjenne" personene fra tidligere bøker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fant nr 3 på salg i dag, og har bestilt de to første på ark.no nå. Gleder meg til å ta fatt på de!! :) Har stor tro på disse etter å ha lest Paradisoffer :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest denne, og synes ikke det var noe problem at jeg ikke har lest de forrige bøkene i serien. Jeg har vel egentlig kommet fram til at det ikke er nødvendig å lese alle bøker i sånne serie, men de jeg leser, vil jeg ha i rett rekkefølge.
Har neste bok, "Papirgutten" klar som lydbok, og gleder meg til å høre den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er i grunn det samme som jeg har kommet frem til!
Men hvis jeg liker ei bok kjempe godt, og det ikke har kommet ut MANGE bøker før den, begynner jeg gjerne med starten etterpå ;) slik som jeg gjorde med denne serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slett ingen dum løsning det heller!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørn BakkenSissel ElisabethtuhamreKine Selbekk OttersenHilde H  HelsethIdaMarianne AugustaTanteMamieRufsetufsaIngunn SMarit HåverstadTatiana WesserlingErlend Rødal VikhagenLilith NagelPernille GrimelandAnne Berit GrønbechLasse SteinnesAnna-PiaConnieritaolineBabynemiLisbeth Kingsrud KvistenOdd HebækMarianne MVidar RingstrømHeidiLailaHeidi Nicoline ErtnæssiljehusmorElin SkjerengBeathe SolbergJulie StensethMorten BolstadReidun SvensliHege LmoiraTine SundalAnitaLine DahleHarald K