Det har du helt rett i. Jeg vil derfor prøve å få lest (eller aller helst hørt) minst én bok av hver som dukker opp. Finner jeg en lydbok på biblioteket av en krimforfatter jeg ennå ikke kjenner, så låner jeg den. Likeledes er det tilbudspris på en slik bok, kjøper jeg den. Etterpå sitter jeg naturligvis igjen med noen forfattere som jeg kommer til å lese mer av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvem av de norske krimforfatterne liker du best?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av de norske krimforfattene jeg liker best er nok Karin Fossum. Hun lodder dypere i menneskesinnet enn de fleste andre. Derimot har jeg problemer med å forstå populariteten til bestselgende menn som Jo Nesbø og Gunnar Staalesen. Det er en slags bråkjekk tone i bøkene deres som jeg har problemer med å svelge. Da foretrekker svenske- og danske forfattere som Håkan Nesser og Jussi Adler-Olsen. Bøkene deres er en fin kombinasjon av spenning og humor.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm Lyseboritaoline