Dette har sikkert vært spurt om før, uten at jeg fant det med en gang, men går det an å få en slik.. "eier" "lånt hos .." "annet" ting man kan krysse av på bøkene man har lest? Slik at man kan lage en "handleliste" når man skal fx på outland? Når jeg først samler alt jeg leser kun på denne sida er det så dumt å måtte lage ekstra lister over hva jeg har :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig med deg og Jostein Røyset i at det burde finnes tilleggsvalg ved registrering av bøker. Selv har jeg en del e-bøker og lydbøker, og kunne godt tenkt meg en boks der jeg kunne krysse av for det ved siden av bokyllene mine, slik at jeg med det samme ser om det for eksempel er «noveller», «romaner på norsk» osv. OG om det er papir-, lyd- eller e-bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som deg, så saknar også eg ein ekstra "dimensjon" i korleis ein kan sortere bøkene.

Eg er også medlem i ein brasiliansk variant av bokelskere, "skoob", som, sjølv om den ikkje er like bra som bokelskere, har løyst akkurat denne biten meir i tråd med korleis eg ynskjer det.

Det er sikkert også mange her inne som er med i det amerikanske "goodreads". Har dei også ei liknande løysing, og kan dette vere til inspirasjon for utviklarane av bokelskere?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På goodreads kan man i allefall sette bøker i flere bokhyller samtidig (så mange man måtte ønske). Det kan man dessverre ikke her. Går jo an å lage "handlelister" på den måten. Ellers er det en løsning der at hvis man går inn på den "avanserte" delen når man legger boka i samlingen sin, kan man huke av om man eier den eller ikke. Bruker ikke selv denne funksjonen, siden jeg eier det meste av det jeg leser, men den er sikkert nyttig for ganske mange andre. Så fremt man finner den (jeg visste ikke om den før en god stund etter at jeg ble medlem).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har ikke fått nok oversikt der inne ennå, - jeg er mer her pga jeg allerede har sortert så mye her, litt for lat til å gjøre det samme to steder..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde Mjelva