Likte parallellhistoriene, fortid og nåtid. Og så liker jeg at hun er en så utypisk mor, ikke selvoppofrende den veien (selv om hun tar det igjen til gangs i jobbsammenheng). Men ja, en firer. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg, Mari. Jeg likte boka og historiene. Så ble den veldig aktuell akkurat nå for meg da, i og med at jeg leste den først nå, - etter alt som har skjedd i Ukraina i den siste tida.
Folk har neimen ikke hatt det lett borti der. Og det blir vel ikke noe bedre nå, etter at Putin og Russland har tatt tilbake Krim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil