Svak oppfølger om Nina Borg, dessverre! Jeg hadde store forventninger til denne, da jeg har likt de to første bøkene om Nina Borg veldig godt. Denne klarte imidlertid ikke å innfri forventningene, jeg synes den til en viss grad var kjedelig.

Hørte denne som lydbok, og Kirsti Grundvig klarte kanskje ikke å gi meg som lytter nok entusiasme til handlingen. Jeg datt av handlingen flere ganger, og følte jeg hadde problemer med å holde oversikten og historien på plass.

Det blir kun en firer på terningen, og det er jo ikke så aller verst allikevel til at jeg er noe misfornøyd med boka. Liker nemlig Nina Borg godt, og alt hun står for (utenom at hun "ofrer" familien sin i forhold til sine ideelle interesser....).

Hvis det kommer en ny bok om Nina, skal jeg helt klart lese den, og forventer at den blir bedre enn denne tredje boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig med deg.Havner faktisk i min ufullført- hylle.. Ramlet ut og kom aldri inn igjen... Skuffet... Håper på bedre oppfølger:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte parallellhistoriene, fortid og nåtid. Og så liker jeg at hun er en så utypisk mor, ikke selvoppofrende den veien (selv om hun tar det igjen til gangs i jobbsammenheng). Men ja, en firer. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg, Mari. Jeg likte boka og historiene. Så ble den veldig aktuell akkurat nå for meg da, i og med at jeg leste den først nå, - etter alt som har skjedd i Ukraina i den siste tida.
Folk har neimen ikke hatt det lett borti der. Og det blir vel ikke noe bedre nå, etter at Putin og Russland har tatt tilbake Krim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti