Jo det er det helt sikkert :-) men engasjerer jeg meg nok til å kunne skrive troverdig om det som er galt. Nei. Og slik er det vel med mange av dere forfattere også.
Mens det derimot krever lite eller ingen forstudier for å skrive om det nære. Vi har vel kanskje hatt det for godt for lenge? Eller noe slik :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du er absolutt inne på noe. Likevel har vi altså generasjoner som velger uartikulerte uttrykksformer for sin forakt for samfunnet. Det er da jeg savner den revolusjonære litteraturen. Det er uansett bedre enn å brenne kirker. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig krever vel det å brenne kirker ikke så stor tankevirksomhet, skulle de derimot ha skrevet en bok om det de mente så hadde det krevd så mye mer av dem. Men så engasjert i saken er de åpenlyst ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim