Jeg låner masse lydbøker på biblioteket og laster de ned på PC-en (slik jeg overfører musikk -CD-er). Så overfører jeg de til den enheten (f.eks. telefonen) som jeg skal ha med på tur/i bilen. Hvis jeg skulle ha kjøpt alle som lydbøker via app, da hadde det blitt mange bøker i måneden. Biblioteket er flott til å skaffe seg lydbøker - du får få litt hjelp av tenåringene til å komme i gang!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne metoden bruker jeg også. Helt gratis - og bibliotekene har faktisk et veldig godt utvalg av lydbøker! Kan anbefales på det varmeste! Denne metoden gir meg muligheten til å få med meg dobbelt så mange bøker enn jeg ellers ville rekke - hører bok i situasjoner detr det fysisk ikke er mulig å lese selv, som når jeg kjører bil eller driver med husarbeid. Skulle jeg betalt for nedlasting av alle bøkene jeg hører i løpet av et år ville nok bokbudsjettet mitt økt kraftig. Så lenge leve bibliotekene!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips. Skal teste ein av dei nærmaste dagane.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie Stenseth