God blanding av realisme og folketro, spennende og overraskende. Likte den godt. Litt usikker på om jeg får solgt den til gutter med det coveret, men verdt et forsøk. Trenger bøker i denne genren med guttehovedperson.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Litt usikker på om du får solgt den til gutter med det coveret? :)
Eg er da ein gutt, og eg ville ikkje sett på det som ein negativ ting at det er ein jente på coveret, eller kjønnet til hovudpersonen. Det blir laget mange gode bøker, med begge kjønn i houvdrollen, og det å være kresen når du velger ein bok og velge boka basert på houvperson synes eg er feil, og eg kjenner ingen som gjør det. Coveret på boka er bedre enn mange andre bøker, det er bra laget, brukt lang tid på, og det ser intressant ut.

No har eg ikkje fått tid til å lese boka, og eg har heller ikkje eit eksemplar hjemme. Men om du burde ha noen beskymringer for salg basert på noe, trur eg du heller bør være beskymret for baksiden. No tenker eg generelt, og sikter ikkje til denne boka. Mange ganger har eg opplevd at det som står bakpå er dårlig gjennomtenkt, lite utfylende eller rett og slett ikkje rettferdiggjør boka. Litt som ein kjempe kjempe dårlig trailer av ein film, eller ein trailer som får filmen til å se mye bedre ut enn selve filmen, og så ender du opp skuffa.

Uansett: Eg trur ikkje du vil ha noe problem med å få solgt den til gutter som faktisk leser bøker og har gjort det over lengre tider. Eg som har lest 700 anmeldelser fra ungdommer, både gutter og jenter har lært at hovudpersonens kjønn har ikkje nødvendigvis noe å seie, med mindre de allerede har stilt seg inn på at de vil bare lese bøker med "gutter/jenter" i hovudrollen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser poengene dine, for all del. Men som bibliotekar, er jobben min ofte å anbefale bøker til hele skoleklasser, og der er det alltid gutter som slett ikke vil lese. I alle fall når de andre guttene hører på. Da kan et cover eller kjønnet på hovedpersonen ha alt å si. Får jeg dem på tomannshånd, er saken grei. Men det er å få dem dit, da... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mari da - tror du Flora inntar den posisjonen på coveret for å lokke JENTELESERE kanskje ;-D om gutta tør å låne den når kameratene ser på er kanskje en annen sak! Forøvrig likte jeg boka og gleder meg til å selge den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pupper er ikke løsningen på alt, Aud! ;-) Men er det bare jeg som synes det ser litt manga-aktig ut...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blanding av manga og Kittelsen, det MÅ jo bli bra :-) forfatteren var her igår og snakket om boka og coveret, moro.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.