Viste ikke noe om forfatteren, og trodde instinktivt at det måtte være en kvinne. Ble overrasket når jeg oppfattet, godt over halvveis ut i boken, at S'en i navnet stod for Steve. Det imponerte meg at en mannlig forfatter kan beskrive et liv som kvinne såpass bra. Sett fra en manns ståsted :-) Synes det var litt lite spenning en god stund, men det hele tok seg opp med en forrykende overraskelse og intens spenning mot slutten. Oppsummeringen og nøsting av løse tråder ble litt påsmurt og ødeleggende for den rivende avsluttingen. Jeg vet det er nødvendig og ikke etterlate spørsmål, men jeg tror det burde vært gjort kortere og mindre detaljert for å sitte igjen med en perfekt avslutning. Jeg tror det kunne vært gjort uten at leseren sitter igjen med spørsmål.

En veldig god bok, men jeg trekker litt for en langdrøy begynnelse og en litt ødeleggende avslutning. Klimakset ga meg gåsehud!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Syns starten var litt kjedelig,men så tok det seg opp. Jeg syns slutten kom litt brått, brått var boka ferdig. Men slutten var spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30JBTor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaTanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirka