Men noe særlig god blanding av folk er det vel ikke her inne? Ser svært få barn, ungdom og folk fra andre kulturer her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hvem som er her inne, kan man heller ikke beskylde de eksisterende brukerne er her inne for - dette blir en litt merkelig "klage" på et nettsted som vel er 100% brukerstyrt. Man da ikke begynne å kvotere enn folk heller?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er vel ikke noe mål i seg selv at et nettsted skal reflektere den generelle befolkning? Dette er et nettsted for interesserte, da sier det seg selv at det kan være flere kvinner 40+ her enn statistisk i samfunnet ellers. Jeg er også hobbyleser, og får masse ut av det, boktips ikke minst. Og så liker jeg å holde styr på det jeg leser. Jeg synes det er mange ulike boklesere her, jeg vil si at dette er et nettsted med lav terskel. Samtidig er det et langsomt nettsted, sikkert fordi det tar litt tid å faktisk bruke de tipsene man får - man må jo tross alt lese bøkene. Mulig noen faller av pga det, men jeg kan nesten ikke se at det kan være annerledes når det gjelder bøker.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ikke helt enig der. For meg er ikke dette et sted kun for de interesserte, men like mye for å vekke interessen hos de som ikke tror de liker å lese. De finnes det mange av, selv fullførte jeg ikke min første bok før jeg rundet 30. Vi vil alle tjene på at det er mest mulig mangfold her inne,

At det er et langsomt nettsted og dermed mister noen unge tålmodige har du nok helt rett i.
Godt poeng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror bokelskere favner de som er "på vei inn". Det er såpass variert her, og som sagt, oppfatter jeg det som lavterskel. Men skal det gi noe, tror jeg hovedtyngden av brukere må være etablerte boklesere, ellers blir det ikke noe innhold. Med etablerte boklesere mener jeg selvfølgelig alle varianter av lesere, bare at de ser på seg selv som lesere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det tror jeg kan med å gjøre at det er litt vanskelig å komne igang her. Da jeg var helt fersk, det er jeg kanskje ennå alt etter hvem man spør, brukte jeg kjempelang tid på å finne ut hvordan jeg skulle sette opp foreks bokhyller. Det er ingen enkel oppstartsguide på bokelskere.no, noe som jeg kan tenke meg avskrekker spesielt barn og unge fra siden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg inviterte min lillebror på 30 med, han er en skikkelig "lesehest". Han syntes det ble for mye "styr", så han gav opp. Så du er kanskje inne på noe der....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,jeg syns også det var mye styr. Andre sider, for eksempel Goodreads, har en veldig bra walkthrough i begynnelsen. Det savner jeg her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudRoger MartinsenEgil StangelandBirgitte Veland LarsenCamillaBerit RTone SundlandConnieAndreas BoklesersveinJeanetteAre SkårIreneleserTonesiljehusmorTherese SteinskogLinda NyrudLailalillianerHilde Merete GjessingSynnøve H HoelKirsten LundIngeborgMarit HåverstadLesevimsaMarianne  SkageBjørg Marit TinholtNorahEllen Lindheim SlettevoldOdd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethChristoffer Smedaas