Nylig så jeg at "Kathe. Alltid bodd i Norge", sto øverst på en liste over beste norske sakprosa. Den er vidunderlig god, og jeg anbefaler den ved enhver anledning. Det er et stort drama i en nøktern og ettertenksom stil. Dessuten "sann", et rekonstruert livsløp som bygger på offentlige papirer. Forfatter er historiker Espen Søbye.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den boken grep meg om hjerterota.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var akkurat hva den gjorde. Vil alltiid kunne gjenkalle Kathe, og det er vel et kjennetegn på for eksempel en klassiker. La oss gjøre denne boka til en klassiker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der er en bok til som tok et godt tak rundt hjerte - Barnet Gud glemte. Det var en bok jeg kom over tilfeldig i biblioteket for mange år og som jeg bare måtte ha i biblioteket mitt. Jeg oppfordrer alle til å lese den - den viser et tidsbilde av Norge slutten av 1800 - begynnelsen av 1900-tallet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete Gjessing