Tja, hva skal man si...

Tidvis god lesning, men om jeg skal være litt politisk ukorrekt vil jeg påstå at dette kanskje er en typisk kvinnebok. Etter hva jeg har skjønt er det kvinnene som holder lesingen oppe her til lands, og da skulle det bare mangle at det finnes bøker som denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vet ikke om det er en typisk kvinnebok (hva nå enn det er?): Men jeg likte den ikke så godt og synes den er oppskrytt. Tror jeg ga den en 3-er (kanskje litt strengt, men).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet at jeg var på tynn is, men noen ganger må man slenge ut noe som ikke innbringer priser av noe slag. Uansett - enig med deg. Jeg ser ikke helt storheten.

Ellers så finnes det vel typiske mannebøker også. Hel ved...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He-he, ja, det får vel være lov :-) Rosa litteratur, er det det det kalles, tro? Men synes dog ikke Pinnsvinets eleganse var sukkersøt eller så alt for lettvint, men det var noe med plottet som skurret for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveig