Jeg visste ikke at den siste boka hadde kommet ut før jeg plutselig fikk øye på den på biblioteket. Gjett om det var en gledelig overraskelse! Er midt i en annen bok som jeg vil fullføre før jeg begynner på A Memory of Light, men har tatt en liten kikk og den virker veldig lovende:) Hvem er det som leser de engelske lydbøkene du har hørt?
Så at du er bibliotekar, du jobber ikke tilfeldigvis i Asker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er godt fornøyd med slutten og de trådene som blir avsluttet. Syntes Sanderson har gjort en bra jobb jeg. Men det er jo dødsfall i den og siden jeg er big fan av happy endings så syntes jeg det var synd. Men det må vel dessverre til.

Lydboka er lest av Michael Kramer og Kate Reading som begge leser meget godt.
Nei jeg jobber ikke på Asker bibliotek, men er biblioteksjef på Rælingen bibliotek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da skal jeg se om jeg får tak i en lydbok!
Aha, jeg lurte fordi det var en veldig hyggelig bibliotekar som er stor fans av The Wheel of Time som hadde laget en flott utstilling av serien på biblioteket vårt, tenkte kanskje det var deg;) Alltid hyggelig når man kan få litt inspirasjon av bibliotekarene:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Absolutt hyggelig å høre når folk setter pris på oss som formidlere :D Håper hun får boostet interessen for denne fine serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer Gabrielsen