Enig med Karin, det du skrev i innlegget over her var imponerende velformulert. Er usikker på om det er vilje eller evne det skorter mest på i forhold til å løfte nivået på diskusjonene her inne, men en slik debatt som dette er i alle fall bare av det gode. Så får vi se om den kan føre til en endring i hva vi tør å skrive og mene om bøkene vi har lest.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk:) Enig i det du skriver. Det er mye jeg ikke evner som jeg gjerne skulle gjort eller formulert. Det er vanskelig å få tanker ut av hodet og inn i et språk som det er mulig å kommunisere med andre i. For noen vanskeligere enn andre. På slike forum som her kan vi øve oss. Det viktige er at det føles naturlig å uttrykke oss slik vi ønsker eller med de evnene vi har. At det ikke blir en stor taus gruppe som lar være å poste fordi det ikke passer inn i den formen som virker riktig her inne. Vi må ha flere enn en form:) De kan eksistere side om side.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld