Takk Karin og gratulerer med dagen!

Det koselige skal også ha sin plass:) Også tenker jeg at mye er gjort dersom en våger å sette det en har lest inn i en større kontekst eller forsøker seg på en tolkning og får respons på hva andre synes om tolkningen. Ikke sikkert alle er enig, men det er jo flott. Og jeg mener det er en misforståelse at det kun er "kyndige" eller de som blir oppfattet som autoriteter på et område som skal ha lov til å bevege seg ut på litt dypt vann!

Har kost meg med tråden deres om Berlin Alexanderplatz (håper det er riktig skrevet) nå på morgenen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med Karin, det du skrev i innlegget over her var imponerende velformulert. Er usikker på om det er vilje eller evne det skorter mest på i forhold til å løfte nivået på diskusjonene her inne, men en slik debatt som dette er i alle fall bare av det gode. Så får vi se om den kan føre til en endring i hva vi tør å skrive og mene om bøkene vi har lest.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk:) Enig i det du skriver. Det er mye jeg ikke evner som jeg gjerne skulle gjort eller formulert. Det er vanskelig å få tanker ut av hodet og inn i et språk som det er mulig å kommunisere med andre i. For noen vanskeligere enn andre. På slike forum som her kan vi øve oss. Det viktige er at det føles naturlig å uttrykke oss slik vi ønsker eller med de evnene vi har. At det ikke blir en stor taus gruppe som lar være å poste fordi det ikke passer inn i den formen som virker riktig her inne. Vi må ha flere enn en form:) De kan eksistere side om side.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  Frøysaa