Har vært og sett på anbefalingene igjen nå (og noen ganger til i det siste). Må si at anbefalingene er bedre nå enn de første gangene jeg var inne - har vel med statistikk å gjøre ja. Statistikken kan jo ikke tenke selv, så den serverer vel ymse, utifra regneprogrammer.

Noen av anbefalingene er både fine og bra nå. Eller nokså ok. Mens en del andre anbefalinger fremdeles er helt på viddene. Jeg måtte f. eks. le da jeg, ateisten, fikk anbefalt: http://bokelskere.no/bok/kristninga-i-norden-750-1200/2767/. - Har statistikken en personlig beskjed til meg, tro? he-he :-) Men: jeg skal jo ikke utelukke at jeg kan bli klokere av å lese den, he-he.

Anbefalingene hadde fått med seg at jeg verdsetter Richard Yates. Har lest det meste av ham på engelsk. Men når jeg får anbefalt å lese hans bøker på norsk, så stusser jeg litt. Dette var altså anbefalinger basert på favorittbøker og høye terningkast. Og akkurat de bøkene jeg blir anbefalt å lese, på norsk, har jeg gitt høye terningkast, og har som favorittbøker, - vel å merke på engelsk... Ja, ja. Bedre lykke neste gang. Antagelig og forhåpentligvis :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvorfor skulle "Kristninga i Norden" være upassende for en som er ateist? Mange ateister jeg kjenner interesserer seg både for historie og religion. Er forøvrig enig i at anbefalingsfunksjonen har lite for seg. Men det virker som den har blitt bedre enn den var før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke nødvendigvis upassende for en ateist.

Har lest en god del religion og historie.

Opplever gradvis mer interesse for å lese historie. Har mindre og mindre tro på religion.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee