Prøvde nettopp denne funksjonen og fikk hakeslepp fordi jeg ble anbefalt å lese en serie av Margit Sandemo. Større bommert på leseanbefaling til meg går det rett og slett ikke an å gjøre!!! Det er ubegripelig at dette skal være anbefaling til meg. Har aldri interessert meg for den typen litteratur... Ble skeptisk nå... Fungerer denne funksjonen? For meg ser dette ut til å være bare tull utifra det jeg får anbefalt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Haha, høres nesten ut som du ble litt snurt på denne anbefallingsfunksjonen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He-he, jeg fikk hakeslepp, ja. Fordi jeg forventet bedre anbefalinger og så var de helt "på trynet". Men les lenger ned, så ser du at jeg har fått et mildere og litt mer positivt syn på den funksjonen nå :-) Det er jo bare en maskin. Tenke må man fortsatt gjøre selv, he-he.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm, lurer på hvorfor jeg skrev "anbefalling"....trenger briller....?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du kan jo lure, he-he ;-) Jeg selv innså på overtid at jeg trengte briller for få år siden. Ære være brillene - de gjorde bøkene tilgjengelige for meg igjen :-)
Ellers så får vi vel godta tastefeil og andre stavefeil her og der uten å bli for strenge, tenker jeg. Eller hva?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som flere skriver, så er jo den basert på statistikk... jeg har funnet MASSE jeg normalt sett ikke ville funnet pga den, så jeg liker den, selv om det og kommer opp en del jeg hever øyenbrynene til og.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, i bunn og grunn er det jo en grei tjeneste å ha. Så får man bruk vett og fornuft selv. Jeg ser nå at man kan bli positivt overrasket innimellom :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne funksjonen er jo basert på statistikk - så hvis du får et tips du ikke liker, betyr det bare at folk som liker det samme som deg, liker denne boka også.

Selv finner jeg alltid noen anbefalinger som virkelig er midt i blinken - og så er det noe som ikke er så aktuelt.

Listene under Finn bøker er kjempefine! For eksempel den med høyest favorittandel. Eller bøker som flest har på ønskelista.

Det er mange måter å bli inspirert på!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har vært og sett på anbefalingene igjen nå (og noen ganger til i det siste). Må si at anbefalingene er bedre nå enn de første gangene jeg var inne - har vel med statistikk å gjøre ja. Statistikken kan jo ikke tenke selv, så den serverer vel ymse, utifra regneprogrammer.

Noen av anbefalingene er både fine og bra nå. Eller nokså ok. Mens en del andre anbefalinger fremdeles er helt på viddene. Jeg måtte f. eks. le da jeg, ateisten, fikk anbefalt: http://bokelskere.no/bok/kristninga-i-norden-750-1200/2767/. - Har statistikken en personlig beskjed til meg, tro? he-he :-) Men: jeg skal jo ikke utelukke at jeg kan bli klokere av å lese den, he-he.

Anbefalingene hadde fått med seg at jeg verdsetter Richard Yates. Har lest det meste av ham på engelsk. Men når jeg får anbefalt å lese hans bøker på norsk, så stusser jeg litt. Dette var altså anbefalinger basert på favorittbøker og høye terningkast. Og akkurat de bøkene jeg blir anbefalt å lese, på norsk, har jeg gitt høye terningkast, og har som favorittbøker, - vel å merke på engelsk... Ja, ja. Bedre lykke neste gang. Antagelig og forhåpentligvis :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor skulle "Kristninga i Norden" være upassende for en som er ateist? Mange ateister jeg kjenner interesserer seg både for historie og religion. Er forøvrig enig i at anbefalingsfunksjonen har lite for seg. Men det virker som den har blitt bedre enn den var før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke nødvendigvis upassende for en ateist.

Har lest en god del religion og historie.

Opplever gradvis mer interesse for å lese historie. Har mindre og mindre tro på religion.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei
Jeg er Dora. Jeg så profilen din på bokelskere.no, liker å være din venn.
Jeg håper du ikke tankene. Hvis u vil vite mer om meg og for meg å sende
deg mitt bilde, send meg en epost på (dkumba30@yahoo.com

Takk.

Hi
I am Dora. I just saw your profile on bokelskere.no, like to be your friend.
I hope you do not mind. If u want to know more about me and for me to send
you my picture, send me an email at (dkumba30@yahoo.com

Thank you.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg stoler aldri på slike funksjoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har vært innom denne funksjonen flere ganger, og fått opp veldig passende bøker!
Ofte bøker jeg har tenkt på å lese før jeg så de der også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg testet nettopp anbefalinger basert på terningkast og fikk bare klassikere jeg godt kunne tenkt meg å lest (unntatt Simarillion) så det har nok noe å gjøre med at du deler titler med folk som leser Sandemo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror virkelig ikke at den funksjonen virker, når jeg tar på bokanbefalinger basert på favoritter kommer det opp bøker som jeg ikke er det grann interessert i, og som ikke har noe med mine favorittbøker å gjøre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken