Trilogien ble for meg en fallende stjerne. Første boka var så bra, ny historie, ny setting. De neste 2 bleknet og framsto nærmest som kopier. Siste boka var direkte kjedelig og den var på nippen til å bli avbrutt. Jeg er skuffet.......:-/

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig med deg. Første bok var bra og endte med en skuffende avslutning. Det virker på meg som om forfatterne har hatt det travelt med å bli ferdig med siste boken. Det var alt for mange navn å holde styr på, samt handlingen forflytter seg for raskt mellom datid og nåtid. Jeg vil mye heller anbefale triologien om Lisbeth Salander av Stieg Larsson!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tildels enig med deg i dette; den første boka var nok den beste og mest spennende, selv om jeg ikke vil kalle den siste boka direkte kjedelig.
Jeg ville ikke avbryte heller, selv om det var mange grusomme beskrivelser av groteske handlinger.
Jeg får følelsen av at forfatterne vil ha fram at psykiske og fysiske overgrep og mishandling i tidlig alder kan få fatale følger seinere i livet, noe som nok stemmer for de aller fleste, iallfall når det gjelder traumer og problemer med å takle en "normal tilværelse".
I disse bøkene utartet psykosene og traumene seg så til de grader at det ble temmelig ufattelig (og muligens noe overdrevent grotesk?).
Men forfatterne skriver ganske bra, etter min mening, og har da noen gode dialoger og beskrivelser av psykoser, familieproblemer, samhandling og politiarbeid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød