Foreløpig er det bøker utgitt på kulturfond som dominerer. Men: Vi på Sølvberget har også gjort en avtale med Knausgårds Pelikanen forlag. Det betyr at bøkene som blir gitt ut der også er tilgjengelige. Vi håper å få til flere slike avtaler også.

I tillegg ligger det veldig mange bøker som er falt i det fri inne i ebok-tjenesten. Det betyr at en lang, lang rekke litterære klassikere er tilgjengelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så flott at e-bokutlån fra biblioteket er på gang! Verken geografien eller valget av tekniske løsninger er helt på min side ennå, men det må jo bare være et spørsmål om tid. Ikke så veldig lang tid, håper jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke