En veldig god krimbok. Den fortelles fra ulike perpektiver - heltinnen, forbryteren, offeret og bestilleren. Det gjøres på en flott måte, som gjør at man føler man kjenner personene og deres motiver for sine handlinger. Historien som fortelles er rystende, rå, men realistisk. Heltinnen Nina Borg bryter det "vanlige" familiemønsteret, og er den som av og til får pustebesvær av forhold, familie og forpliktelser - og bare stikker av når det blir mye. Igjen sitter mann og barn. Det er en fortelling i fortellingen som også fascinerer, og noe som bør kunne utdypes og diktes videre om i oppfølgere.

Absolutt en av de bedre krimbøker jeg har lest de siste årene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig i det du skriver om denne boka.
Jeg liker både skrivemåten og det at vi kommer litt under huden på personene det handler om.
En meget bra spenningsbok!

Jeg leste Et stille, umerkelig drap først, selv om det er en bok som kommer etter denne. Jeg likte den også. Forfatterne tar opp aktuelle temaer som menneskehandel og ulovlig innvandring på en meget spennende og dyptpløyende måte i sine krimbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie