Dette er den beste boka hennes, mener jeg, og den er nok forskjellig fra de andre. Her skriver hun om sine egne erfaringer som alkoholiker, og jeg synes denne boka er veldig god fordi den skildrer "en vanlig jente" som ikke skjønner at HUN kan være alkoholiker - hun er jo bare ung og glad i en fest!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det må man si! Jeg traff altså den beste boka hennes på første forsøk. Det var ikke dårlig! Har du noen andre bøker med henne som du anbefaler? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, det er min mening :) Nå er det lenge siden jeg leste de første bøkene hennes....jeg husker ikke hva de heter alle sammen. Du får bare prøve deg fram! En del av bøkene handler om fem søstre, men de er vel hovedpersonene i hver sin bok - Rachel er kanskje en av dem, tror jeg. Man trenger ikke lese disse i sammenheng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikPiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J Thorsson