Eg er , som ein gjerne blir når feriar nærmar seg, utslegen av forkjøling, men har i dag klart å kara meg heim til opphavet. Medan forkjølinga står på har eg tenkt å lata skulearbeid ligga, so på nokre måtar håpar eg det vert langvarig. Men sidan eg er ekstremt dårleg til å vera dårleg, so får nok (heldigvis) lysta til å bli frisk overhand. Men so lenge eg ikkje kan høyra og må fram med lommeduken annakvar minutt, skal eg passa på å kosa meg. Med på lasset har eg Himmelens fange av Carlos Ruiz Zafon og The Marriage Plot av Jeffrey Eugenides. Begge har eg drive på med sidan jul, so det kan passa godt å verta ferdig i påsken. Eg har òg teke med meg krim heim, Elizabeth George si fyrste bok om inspektør Lynley var passande nok på sal på Norli, og eg lot meg frista.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tok en tur innom bloggen din. Etter en del tiår rundt på folkemusikkarrangementer i Norge og Norden var det artig å lese om dine opplevelser på mange av de samme stedene og arrangementene.

God bedring, forresten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorCamillaHarald KDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardKirsten LundNils PharosomniferumAnette SBerit RAnniken LritaolineAud- HelenVigdisHanne Kvernmo RyeKjell F TislevollHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandMettekntschjrldLinda NyrudTonje SivertsenBenedicte