Sportshelga har allerede startet og da starter selvfølgelig lesehelga og. Håper på en god sport og lesehelg for alle (minus sport for de som ikke ser på det:-)) Kanskje er det noen som har benyttet muligheten til å ta en kort ferie i forbindelse med påsken og :-)

Helgen begynner ganske snart med første omgang av hopprenn og The Idiot av Fyodor Dostoevsky 

Deretter følger andre omgang med Resuscitation av D.M. Annechino, en medisinsk thriller.

Min sengelektyre er Marsfioler, den første boken i Berlin Noir trilogien av Philip Kerr.
.

Hva leser du denne helgen?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 24 svar.

Holder på med en voksenbok (i vargens tid) og en barnebok (the red pyramid).Prøver å lese et par kaptitler av hver bok hver dag. Gleder meg nesten til turen hjem i påsken nå, for da er det mer enn nok tid til å lese på bussen:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg akkurat hørt ferdig "Mokka" av Tatiana de Rosnay. Den synes jeg ikke var noe særlig engasjerende, så jeg er litt skuffet. Setter meg ned og leser videre i "Sauejakten" av Haruki Murakami. Haruki pleier ikke å skuffe meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fekk endeleg litt tid til lesing, og har fullført Falkejakt av Hilary Mantel i dag. No er eg såvidt i gang med Sandmannen av Lars Kepler. Reknar med at påskeferie gir meg god anledning til lesing, og ser fram til mange gode timar i sofakroken!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre har det ikke blitt mye lesing for min del i helgen. Jeg skal flytte i slutten av påsken, så denne helgen har medgått til mye pakking. Jeg håper imidlertid at jeg skal få tid til litt lesing resten av påske. Vi skal på fjellet, og jeg håper det blir godt vær slik at jeg kan sitte i solveggen og lese :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen har det dessverre ikke blitt mye tid til lesing, men satser på å få lest litt etter ungene har lagt seg ikveld. Da skal jeg fortsette å lese "Sandmannen" av Lars Kepler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er , som ein gjerne blir når feriar nærmar seg, utslegen av forkjøling, men har i dag klart å kara meg heim til opphavet. Medan forkjølinga står på har eg tenkt å lata skulearbeid ligga, so på nokre måtar håpar eg det vert langvarig. Men sidan eg er ekstremt dårleg til å vera dårleg, so får nok (heldigvis) lysta til å bli frisk overhand. Men so lenge eg ikkje kan høyra og må fram med lommeduken annakvar minutt, skal eg passa på å kosa meg. Med på lasset har eg Himmelens fange av Carlos Ruiz Zafon og The Marriage Plot av Jeffrey Eugenides. Begge har eg drive på med sidan jul, so det kan passa godt å verta ferdig i påsken. Eg har òg teke med meg krim heim, Elizabeth George si fyrste bok om inspektør Lynley var passande nok på sal på Norli, og eg lot meg frista.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tok en tur innom bloggen din. Etter en del tiår rundt på folkemusikkarrangementer i Norge og Norden var det artig å lese om dine opplevelser på mange av de samme stedene og arrangementene.

God bedring, forresten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg holder nå på med den åttende og nest siste boka i Rutshire-serien av Jilly Cooper. Den er på over 1000 sider, og med noen litt hektiske uker og jobbhelger så tror jeg at jeg har brukt snart tre uker på den. Nå er målet å lese den ferdig i helga eller rett over helga - og så skal jeg over på P.D. James når påska begynner (for min del på onsdag)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det også påskimodus, har fri helt til 2. april. Dermed måtte også boklagret oppdateres, og jeg har fått tak i serien på 4 bøker av Iggulden - "Keiseren" - om Julius Cæsar.

Videre har jeg et par koselige bøker - "Syv dager med tirsdagsdamene" og "Svindel og multelikør". Disse to er halvpris etter Mammutsalg, har sjekket dem her på Bokelskere og er nok fine til total avslapping.

For jeg er ikke ferdig hverken med "Dr Zhivago" eller "Gravlunden i Praha" - så da er mixen bra. Påskekrimen blir Jørgen Brekkes nyeste - Menneskets natur.

Med andre ord har jeg litt av hvert liggende, og kjenner meg rik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har fri hele neste uke, og tenker vel mer lesepåske enn lesehelg per i dag. Jeg sitter med en litt større bokbunke enn beregnet i øyeblikket, siden flere bøker jeg sto på venteliste til på biblioteket ble ledig samtidig.

Men hoveboka i påsken har vært klar et par uker nå, og er ikke lånt. H. K. Fauskangers nye bok Skarlagenssalen høres for meg ut som den ideelle påskekrim, med et klassisk lukket rom-mysterium lagt til en herregård i Østfold for 115 år siden. Boka er på drøye 500 sider, og vil nok sysselsette meg mesteparten av påsken.

Ellers har jeg fått tak i Dostojevskis Idioten, som hørespill, og må jo rydde tid til å få hørt på det. Det blir spennende å se i hvilken grad man kan være med i felleslesings-diskusjonen kun med bakgrunn i hørespill-versjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vurderte å slå sammen lesehelgen og påskeuka, men for meg begynner ikke påsken før til onsdag selv om jeg ikke jobber, i tillegg finnes det allerede en mer generell påsketråd. Siden neste helg starter på onsdag så blir det vel en tidlig start på lesehelg-tråden da istedet.

I forhold til Idioten vil jeg tro at du hvertfall kan følge med i det meste, om det kommer grundige analyser er det mulig at det er flere (det vil si meg) som ikke henger med, selv om boka er lest i sin helhet.

God påskeferie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For mange starter selvfølgelig ikke påska før helligdagene begynner, så valget ditt er helt OK.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde jeg klart å holde meg våken om kveldene(jeg og sønnen sov 2 timer på sofaen idag, så at jeg er oppe nå er derfor), så hadde det kanskje gått raskere. Jeg holder fremdeles på med Harlan Cobens Hold Tett. Syns den er skikkelig bra! HVIS jeg klarer å fullføre, så fortsetter jeg med Skyggerom av Jan Erik Fjell.

Ser at jeg egentlig kunne kopiert og limt inn fra forrige helg, hehe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I palmehelga skal eg lesa Et offer til Molok av Åsa Larsson, - den har eg gleda meg til lenge. Lyttar til Trond Peter Stamsø Munch som les Borte av Mo Hayder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er helg igjen ... og påskeferie (for noen). Jeg jobber til og med onsdag. Men det gjør meg ingentig. Ikke skal jeg på tur, ikke har jeg hytte, har ingen barn (takk og lov for det) og ingen planer:) Så jeg har ikke noe i mot å jobbe mens mange tar ferie. Men skal i hvert fall slappe av i helga og kose meg med litt lektyre som vanlig. Denne helga skal jeg fortsette med Loop av Koji Suzuki. Og i kveld kommer jeg nok til å lese ut Svarte Mathilda av Tor Arve Røssland siden jeg har bare noen få sider igjen. Kommer muligens til å begynne å lese i Katakombens hemmelighet av Tom Egeland hvis det blir tid til overs:) Og jeg skal selvsagt styre meg langt unna sport denne helga også:)

God helg!:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg holder på å lese Journal 64,av Jussi Adler Olsen,har ikke kommet så langt,men spennende er det,bare å hive seg over:-) ellers blir det turgåing og vaffelsteiking:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her blir det nok en salig blanding av alt mulig i helga! Håper på å få lest mye slik at jeg blir ferdig med endel bøker jeg har begynt på, og virkelig kan kose meg med årets påskekrim da jeg kommer så langt!
Så her blir det alt fra Agatha Christie til Clara Jonsson til Tove Jansson til kognitiv metode!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vårt lokale bibliotek har funne mange bøker med tema Maria Magdalena til meg, så nokre dagar går nok med til litt fordjuping i nokre av dei. Så skal eg kose meg vidare med "Keiseren av Portugalia" av Selma Lagerløf. Nydelig bok!
Litt krim får vi også, gemalen og eg, ved lytting til " Fjellet" av Indridason.
GOD PÅSKE ønskar eg til alle! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm. Ja. Nå er jeg litt sutrete, siden store deler av forrige helg gikk med til å skrive og lese fagrelatert og siden jeg innser at store deler av påsken vil gå med til samme formål. Jeg hadde en periode på ett par år hvor jeg kun leste fagrelatert pensum, og den fella har jeg lovt meg selv ikke å gå i igjen. Etter de to årene var jeg utsultet på gode fortellinger og slukte dem. Nå begynner det altså å dra seg litt til igjen, så det er bra jeg har bokelskere til å minne meg på at det finnes flere typer bøker.

I påsken skal jeg lese ferdig boka jeg begynte på forrige helg; Deres nærvær er ønsket i Suvanto. Jeg liker den fremdeles. Kanskje får jeg også lest noen flere noveller i Mellom trærne, men jeg er ikke forelsket i den ennå, på tross av gode kritikker.

God helg og god påske til bokelskere som tar fatt på den allerede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg starter på gjenlesning av "Innhaugfolket" av Anne Karin Elstad og gleder meg stort. Parallelt skal jeg lese ferdig "Hjemkomsten" av Jonathan Odell. Jeg ønsker alle bokelskere her på siden en god palmehelg som sikkert er starten på påskeferien for mange. Enjoy

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leser Et reir av kvinnearmer (Bente Pedersen) om steinalderfolket som levde ved Varangerfjorden.
Har nettopp hentet Per Pettersons Jeg nekter på biblioteket og begynner nok på den i løpet av helga. Store forventninger, håper de innfris!

God helg til alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

er det en serie det av Bente Pedersen?? og i såfall hvor mange bøker og hva heter de? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er fire bøker som ble utgitt på Gyldendal i 2000/2001. Den første heter "Mannen som fløy", bok 2 er "Et reir av kvinnearmer", bok 3 heter "Harpunsønnene" og den siste heter "Ved hjertets ildsted".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her går det i thriller/spenning, kråkejenta av Eriksson og Sundquist. Den har fått strålende omtale her på bokelskere, men er ikke helt overbevist ennå. God lese og sportshelg til deg:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimPiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  Skage