Åh,for en helt utrolig fantastisk bok! Jeg ønsket den aldri skulle ta slutt, samtidig som jeg ikke klarte å legge den fra meg. Man får virkelig et dypdykk i datidens India både på godt og vondt, hvordan dette enorme landet påvirket britene. Spesielt jentene som dro dit som en del av Fiskeflåten. Denne boka favner så mye at jeg synes det er vanskelig å skrive en bokanmeldelse uten å hoppe fra det ene til det andre. Forfatteren tar oss med på en reise under huden på den indiske kulturen,hvordan den kræsjer og samtidig flyter side om side med den britiske, detaljene er så knivskarpe at man kjenner presset jentene på den tiden var under for å tilfredstille standariserte krav til kroppsfasong, manèrer, konemateriale som en klump i magen. Og fryden som blomstrer i hjertet når hovedpersonene ikke lar seg fange av disse! Jeg elsker hvordan Julia Gregson maler et tidsriktig bilde av forventningene, skuffelsene, hverdagene, oppturene, nedturene....I det hele tatt, jeg elsker boka, plottet, måten den er skrevet på, personlighetene, alt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Samme med den andre boka hennes, De hvite englene! Leste hele greia på et døgn og er helt rar i hodet og lei meg fordi den er slutt... Hun skriver virkelig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh, den har jeg ikke lest! Men, ja, hun skriver fantastisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag