Jeg leser mye krim, fantasy og science fiction.Jeg tror kanskje du har rett, lydbok på engelsk hadde vært spennende å prøve med denne forfatteren. Liker iallefall ikke de norske utgavene av hennes bøker .Kanskje jeg skal prøve den som lydbok ! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vet ikke om du har kommet i gang med den engelske versjonen enda, tenkte bare å si at den norske lydboka er lagt opp på samme måte med to forskjellige opplesere :) Jeg likte det godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, lydboken er fin. Fant mine kladd-notater på denne nå, i og med at filmen nettopp er lansert.
Har omtalt den i bloggen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Grethet87!
Vi hadde jo en passiar om temaet lydbok, og deriblandt, Gone Girl, for litt siden. Så gøy at du får noe ut av lydbok! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble så jeg bestilte denne på biblioteket og det har vært 5 dager med mye lydbok!! Tenkte å prøve meg på litt mer forskjellige, kortere lydbøker fremover :) Klarer nå å se flere settinger der lydbok kan være kjekt da vanlig bok ikke er et alternativ, selv om jeg nok er vel glad i både papirboka og det å lese selv ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikte