Norsk humor er ikke å spøke med!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Synes nynorsk er noe skikkelig møl. Ungår å lese det så godt det lar seg gjøre. Har litt moro av de rareste ordene når de dukker opp..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synd for deg. Du går glipp av en del ypperlig litteratur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vel, nynorsk er vel ikke mer "møl" enn bokmål når alt kommer til alt. Jeg vrir meg i blant når jeg leser norske aviser og ser hvor mange rare ord som er ikke annet en "norskifisert" engelsk. Det er til å gremmes over. Selv liker jeg ikke nynorsk av den grunn at jeg ble tvunget til å bruke det på skolen i 12 år. Og jeg er sikker på at det finnes mange nynorskinger som ikke liker bokmål av samme grunn. Så hvorfor ikke ta bort sidemålet, la folk få bruke sin egen målform og heller lære den skikkelig enn å knote på to språk. Når jeg leser innlegg på Facebook eller i aviskommentarer, finner jeg et skrevet språk som verken er fugl eller fisk. Og når jeg oversetter norske filmer, er det somme tider umulig å forstå hva folk sier. Så ta bort sidemålet og spander mer tid på rettskriving, grammatikk og diksjon i skolen. Og husk, dere hørte det her først!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jøss. Kor gammal er du? 14?
Du kan ikkje vera særleg moden når du gjev uttrykk for slike haldningar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

WenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud